Skip links

Vi kjøper Dampskipsbrygga i Fredrikstad

Sammen med Dahle Eiendom Holding AS kjøper Sørlie Næringseiendom AS Dampskipsbrygga 12-14 og Storgt. 3, ofte bare kalt Dampskipsbrygga. Bygget er et av Fredrikstads mest kjente med en unik beliggenhet ved Dampskipsbrygga og Vesterelva i Fredrikstad sentrum.

Dampskipsbrygga er 6.000 kvm og stod ferdig i 2012. Her finner du restaurantene Thai Market, Wok & Bowl Market, Paa Brygga og Divan i 1. og 2. etg., Spenst treningssenter i 3. etg. og kontorer i 4. etg. Parkeringskjeller i underetasjen.

Eiendommen passer godt inn i vår strategi som bl.a. er sentrumsnære eiendommer med restauranter, kontorer og helse/aktivitet/opplevelser.

Vi vil gjøre oss kjent med eiendommen og leietagerne, gjennomføre utbedringer og vedlikehold, og påbegynne utleie av ca. 1.000 kvm. ledige arealer i 1. og 4. etg. Vi vil videreutvikle eiendommen over tid.

Dahle og Sørlie er en lokal og langsiktig eier som hver for seg og sammen eier og forvalter 70.000 kvm næringseiendom i Østfold, med hovedvekt på Fredrikstad og Sarpsborg.

Return to top of page