Skip links

Med ønsker om et godt år, 2021!

Kalenderen viser 6. januar og den etterlengtende juleferien og nyttårsfeiringen er overstått.

Før vi tar det endelige skrittet inn i 2021, deler vi noe tanker om det siste årets hendelser. En titt i bakspeilet røper gjerne noen gylne perler det er verd å ta vare på.

En stor takk til alle våre leverandører!

Blant våre gylne perler er det en rekke gode samarbeidspartnere, både konsulenter, serviceleverandører og entreprenører. Mange av disse jobber vi så ofte med at vi anser de som våre kollegaer.

Vi tror at gode samarbeid er basert på sirkulær kommunikasjon: Vi snakker åpent og ærlig med hverandre. Lytter. Og vi skaper felles mål og tar vare på hverandre underveis i prosjektene.

I løpet av 2020 har vi gjennomført fire ombygginger. Det hadde ikke vært mulig for oss uten ekstra innsats og godvilje hos våre leverandører. Leverandører har fått karantene, men ingen av byggeplassene ble stengt. Vi er imponerte over fleksibiliteten og tilpasningene entreprenørene gjorde for å sikre fremdriften og ferdigstillelsen slik at våre kunder (leietagere) kunne flytte inn til avtalt tid. Det er en ære for oss å holde tidskjema, og her skulle det vært gøy å nevne navn, men regelen ingen nevnt ingen glemt seirer. Vi husker – og vi skryter av dere ved enhver anledning.

Når vi først har tatt en titt bakover…  – fra gammelt av var 6. januar eller trettende dag jul, også kalt Gamle juledag. Dagen ble feiret til minne om de vise mennene fra Østerland, og det var den dagen de drakk en skål for et godt år. I år kjennes det rett å benytte anledningen til en ekstra gang å ønske noe godt for det nye året:  La oss holde motet oppe. Stå sammen og støtte de som trenger det, og ellers leve og jobbe så normalt som mulig.

Glommen Brygge, Boots apotek flyttet i nye lokaler i april.

Lande Senter, Nova, trening

Lande Senter, Nova Helseklinikk  åpnet i juni.

Glommen Brygge, Straye Gruppen ferdig i november.

Storgata 3 / Dampskipsbrygga 12- 14,  Brygga Kontorfellesskap første trinn var ferdig i desember. Dette er et av prosjektene som fortsetter i 2021. Ønsker dere nye lokaler, ta gjerne kontakt med oss, kanskje vi har noe som kan passe?

GODT NYTT ÅR!

 

 

Return to top of page