Skip links

SATS til Glommen Brygge, Fredrikstad

SATS – Norges største treningssenterkjede åpner i lokalene til Kråkerøy Trening i august.

Et puslespill

Fredrikstad har lenge vært ledene i Norge på antall treningssenter per innbygger, likevel ønsket SATS å etablere seg her med et stort og allsidig senter. Som følge av at vi allerede har en avtale med Fresh Fitness som er i samme konsern, diskuterte vi muligheten å bygge ut og omprofilere dette senteret til SATS. Da det ikke ble en god nok løsning var det naturlig å diskutere framtidsplanene til Kråkerøy Trening. Dette ikke minst på grunn av at de to treningssentrene har svært lik profil.

Når “timingen” passer faller brikker lettere på plass, og fremtidsbildet er at det blir ett stort og innholdsrikt treningssenter på Glommen Brygge fra august. SATS vil ha mange ulike timer på  ukeplanen. Siv Nyborg fortsetter i lederteamet og de fleste ansatte ved Kråkerøy Trening skal jobbe videre ved treningssenteret.

En storsatsing som medfører en skikkelig oppgradering av Sveisehallen

Ombyggingen starter i april. Når vi kommer til august skal hallen, hvor det en gang ble sveiset skipsskrog, ha nytt tak, nytt varme-, ventilasjon- og kjøleanlegg og lokalene vil være omstrukturert og oppusset – klare for ny svette, treningsglede og latter.

Vi takker SATS for fornyet tillitt og ser frem til et godt samarbeid. Vi takker også Kråkerøy Trening for årelangt hyggelig samarbeid.

 

Return to top of page