Skip links

Påsken da maks fem og minimum to er tallene som blir stående

I disse tøffe tider vil vi si tusen takk til alle våre leietagere, samarbeidspartnere og leverandører for deres innsats i den vanskelige situasjonen vi alle er i nå. For noen koster det mer enn andre, og vi vet at uvissheten er tung å bære.

7.april kom heldigvis de første signalene på når veien tilbake til normalen starter. Selv om vi fortsatt skal leve med usikkerhet berømmer vi det vi har opplevd til nå. Det er imponerende å se hvordan våre leietagere har fulgt instruksene fra myndighetene, flyttet arbeidsoppgavene hjem, etablert hverdagen sin på en ny måte og bidratt til å slå smitten tilbake. Under andre omstendigheter ville de tomme lokalene vært skremmende, men nå applauderer vi.

Vi klapper også for våre leverandører som har gjort en rekke tilpasninger for å kunne fortsette å jobbe i våre lokaler. Både med å holde avstand og ikke være mer enn fem samlet om gangen. Til nå er ingen blitt smittet.

Når vi først har begynt å klappe fortsetter vi:

Vi klapper for kommunens helseledelse som har jobbet sju dager i uka for å ta vare på oss innbyggere.

Vi har stående applaus for alle i helsevesenets førstelinje. De som ser de smittede i øynene og stryker de omsorgsfullt på armen med hansker på hendene.

Vi klapper for Erna Solberg, Regjeringen og Stortinget som har vært et forbilde, stått sammen slik en familie med tap og utfordringer gjør.

Vi klapper for fellesskapet. Bamser i vinduene. Konserter på nett. Tips om turer og aktiviteter vi kan gjøre hjemme og i lokalmiljøet i påsken.

Vi er takknemlige for det som er normalt akkurat nå: Kvikk Lunsj, appelsiner, full måne, solkrem og grillpølser.

VI ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE!

 

Return to top of page