Skip links

Lucky Bowl til Glommen Brygge

Her åpner Lycky Bowl.

Det var stor glede og rungende stolthet hos oss når vi signerte avtalen med Lucky Bowl i begynnelsen av juli.

Flere faktorer skal klaffe før en leieavtale faller på plass. Lokalets størrelse, form, takhøyde og stedets beliggenhet skal være egnet for innholdet. Partene skal enes om prisnivået, og begge skal ha tro på at dette er det rette å gjøre.

Lokalet i Verkstedhallen som i dag er treningssenter, er som skapt til bowlinghall. På 1 300 kvadratmeter blir det elleve bowlingbaner, lasersenter, dart og en restaurant.

Det er Norges største bowlingkjede som etablere seg i Fredrikstad. Leder Rune Skandsen bruker betegnelse underholdningssenter når han snakker om Lucky Bowl. «Dette passer for alle aldersgrupper, fra barn til godt voksene», sier han.

For oss er det ekstra stas å få en ny aktør til Fredrikstad. Nyetableringer som Lucky Bowl gir økt aktivitetstilbud til distriktet vårt, og det skaper flere arbeidsplasser.

Underveis i forhandlinger om leieavtaler, hvor muligheter og utfordringer blir vurdert, undersøker vi også litt rundt bransjen og aktiviteten. Ved bowling dukket det opp flere fun facts. For eksempel diskusjoner om det er sport eller kun fornøyelse og lek. Hvor gammel er egentlig bowling? Noen hevder egypterne spilte bowling ca. 3200 f. Kr. Andre viser til at det oppstod i Tyskland rundt år 300. Uansett har det vært populært i svært lang tid. Faktisk så populært at det blir hevdet at den engelske sjøkapteinen og viseadmiral Francis Drake valgte å spille ferdig en runde bowling og ble forsinket til et motangrep mot Den spanke armada i 1588.

Det hører med til historien at den engelske marinen vant slaget. Sant eller ikke – bowling er noe som fenger. Nå blir det bowling i Fredrikstad og vi takker Lucky Bowl for at de har valgt oss som samarbeidspartner.

Return to top of page