Skip links

Dampskipsbrygga: Nomads – åpning i juli

Et eksempel på at når det lukkes en dør åpnes et vindu.

Eierne av Thai Market er i full gang med oppussingen av det ledige lokalet på Dampskipsbrygga. De står også bak IDYLL Festivalen, som ikke kan gjennomføres i sommer på grunn av reglene for å hindre Corona spredning. Da beskjeden om begrensninger på antall mennesker som kan være med et arrangement kom, ble kalendrene til Terje Olsen og Christoffer Huse veldig luftige.

Dette åpnet for å børste støv av en idé de hadde for det tidligere OMG-lokalet. Vi har jobbet med to andre bar-konsepter som begge strandet på grunn av lydproblematikk. Det er ikke alltid naboers interesser er sammenfallende – feststemning med høy musikk og rolig hjemmehygge og nattero er på hver sin side av skalaen. Dette tok vi hensyn til. Derfor stod gleden i taket da vi etter uker med forhandlinger signerte avtalen med Terje Olsen og Christoffer Huse, for dette konseptet er forenelig med boligene i femte og sjette etasje.

Nå er lokalet snart strippet for OMG-look, og skal bygges opp igjen. Går det etter planen slippes gjestene inn i begynnelsen av juli, og vårt ønske om drift i lokalene i sommer blir oppfylt. Vi er satt inn i konseptet og sett tegninger og bilder av innredningen. Underveis har det dukket opp ting som gjør oss sikre på at dette vil bli et godt tilskudd til utelivet i Fredrikstad.

Vi gleder oss enormt til åpningen av Nomads – som betyr «Folk på vandring» – det passer bra på Bryggepromenaden!

Return to top of page